TENNIS/PADEL DAGKAMP 2023

Beste kinderen en ouders,

Dit jaar organiseert BTO( Bennekomse Tennis Opleiding) en POE(Padel Opleiding Engelaar)voor de elfde keer deze zomer een tennis en padel kamp op tennis-en padelpark Keltenwoud. Deze mooie locatie met alle moderne voorzieningen zijn perfect voor dit kamp omdat de activiteiten altijd doorgang kunnen vinden door de prachtige tennishal.

Het zwaartepunt ligt op tennis en padel maar er zullen ook andere uitdagende activiteiten plaatsvinden zoals hockey, waterspellen, partijtje voetbal, basketbal, drie op een rij in dynamische vorm, slagbal, tafeltennis etc.

Daarnaast hebben wij natuurlijk het mooie verwarmde zwembad de vrije slag naast TV Keltenwoud liggen zodat we ook kunnen zwemmen. Dus badkleding meenemen!

Wij organiseren dit voor de leeftijd van 7 jaar t/m 18 jaar. Deelname is op eigen risico.
Het programma start om 9.30 uur. Iedere dag zal er een lunch verzorgd worden. Tussendoor zullen er allerlei lekkernijen voorbij komen. Voor iedere dag zijn er prijzen beschikbaar dus niemand gaat met lege handen naar huis. De dag eindigt om 16.30 uur waarna de kinderen gewoon naar huis gaan om te slapen. De laatste dag zullen er vooral toernooi vormen worden georganiseerd.

De data zijn maandag 14, dinsdag 15 en woensdag 16 augustus . De kosten zijn € 185,- per kind voor 3 dagen!! Er kan ook voor 1 of 2 dagen worden ingeschreven. De kosten zijn dan € 70,- per dag.
Kinderen van buitenaf kunnen zich ook inschrijven. Dus heb je als deelnemer een vriend, vriendin of familielid, nodig ze dan uit om samen met jou mee te doen!

De trainingen zullen worden gegeven door gediplomeerde tennis en padel leraren!
Spreekt jullie dit aan schrijf dan voor 15 juli in via www.btotennis.nl of www.poengelaar.nl Het formulier Inleveren bij desbetreffende trainer mag ook. Het kamp gaat door vanaf 20 kinderen !!

Heeft U vragen neem dan contact op met Jack Engelaar 06-20953491 of via jack@btotennis.nl / info@poengelaar.nl.
Met sportieve groeten,
BTO EN POE.