Locaties

Als Padel Opleiding Engelaar hebben wij twee locaties ter beschikking waar we de Padel Lessen organiseren. Aan jou de keuze!

Outdoor 5 banen

Tennis en Padel vereniging Keltenwoud
Langschoterweg 9
6721 MR Bennekom

www.keltenwoud.nl

Op het park van Keltenwoud liggen buiten tien tennisbanen en vijf padelbanen. De tennisbanen hebben als ondergrond smashcourt en de padelbanen zijn van kunstgras. De banen zijn goed verlicht en – als het weer het toelaat – het hele jaar door bespeelbaar (all-weather).  

De vier tennisbanen in de geluidsarme tennishal  hebben een prettig bespeelbare tapijtvloer die sterk op gravel lijkt. Aparte tennisschoenen zijn hiervoor niet nodig.  

Het tenniscomplex beschikt over moderne kleedkamers met goede sanitaire voorzieningen.  

De gezellige horecaruimte annex clubhuis met bar, vele zitplaatsen, leestafel en lounge geeft zicht op zowel de tennishal, het terras als op de centercourt-buitenbanen.

Het park is volledig rolstoeltoegankelijk en er is een Stichting Rolstoeltennis aan ons park verbonden.

Indoor 4 padelbanen

Padel & Tennis Plaza Tiel
Oude Medelsestraat 11
4005 EK Tiel

Tennis Padel Plaza Tiel – Padelfactory

Aangenaam kennis te maken! PadelFactory is een dynamische organisatie met 100% focus op padel en 100% passie voor padel. Eigenaar Marc Troostwijk is een ambassadeur voor padel en legt met zijn team veel nieuwe padelbanen aan in Nederland en over de grens. Het hekwerk en het glas zorgen voor spectaculaire rally’s en maken de sport een feest om te spelen én naar te kijken.

Bij PadelFactory staan we voor een perfecte dubbel tussen een uitmuntende productkwaliteit en een breed servicepakket. Met dit serviceconcept slagen we er elke keer weer in om onze klanten niet alleen blij te maken met een fantastische padelbaan, maar ook een bijdrage te leveren aan de succesvolle exploitatie hiervan.